Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Aicina noteikt dižprojektu

Alūksnes lauku partnerība vēlas noteikt teritorijas 2020.gada DIŽPROJEKTU, kas ir unikālākais un dižākais no 2020.gadā īstenotajiem LEADER projektiem Alūksnes lauku partnerības teritorijā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Biedrības valdes priekšsēdētāja Santa Harjo -Ozoliņa norāda, ka to noteiks ņemot vērā gan Facebook, gan e-pastu vērtējumu. Facebook vērtējumu var izteikt Alūksnes lauku partnerības lapā šeit.

Visvairāk novērtētais projekts tiks pieteikts Latvijas partnerību balvai “LEADER DIŽPROJEKTS 2020”! Balsot var līdz 21.janvārim .

SIA “TVAIKS UN OGLE” ir īstenojusi projektu “Kafejnīca Alūksnes bānīša stacijā”, kura ietvaros izveidoja burgernīcu “TVAIKS X OGLE” bijušajā Alūksnes dzelzceļa stacijas ēkā, iegādājoties nepieciešamo tehniku un aprīkojumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

SIA “Hanvest” ir jauns ģimenes uzņēmums, kurš īstenojis projektu “Veloostas izveide Alūksnē”, kura ietvaros ir izveidota gaumīga un mūsdienīga Veloosta ar lielisku servisu.

SIA “Alūksnes alus” ir jauns uzņēmums, kurš īstenojis projektu “Alūksnes alus darītava”, kura ietvaros ir atdzimusi alus darīšanas tradīcija Alūksnes pusē, un Alsviķu ciemā ir izveidota Alūksnes alus darītava, kurā tiek vārīts amatalus.

SIA “RVR SOLUTIONS” ir jauns uzņēmums, kurš īstenojis projektu “Tehnisko risinājumu birojs “RVR SOLUTIONS””, kura ietvaros Apē ir izveidots tehnisko risinājumu birojs, iegādājoties biroja aprīkojumu un tehniku, 3D skeneri ar programmatūru.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.