Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

27. maijā – Baznīcu nakts

Sestdien, 27. maijā, Latvijā jau desmito reizi norisināsies garīgās kultūras notikums – “Baznīcu nakts”. Tajā pašā dienā notiks arī “Atvērto baznīcu” diena, kad ikviena draudze aicināta turēt savu dievnamu atvērtu – ekskursijām, apskatēm viesiem no pulksten 10.00 rītā. Apmeklētāji būs gaidīti arī Alūksnes un bijušā Apes novada baznīcās.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Alūksnes evaņģēliski luteriskā draudze informē, ka Alūksnes evaņģēliski luteriskā sestdien būs atvērta no pulksten 10.00 līdz 22.00. Pulksten 12.00, 18.00 un 22.00 skanēs baznīcas zvani. Visas dienas garumā interesentiem būs iespēja piedalīties viktorīnā. Pulksten 18.05 un 20.00 būs teatralizēta ekskursija, bet pēc ekskursijas varēs noskatīties filmu “Alūksnes baznīcas noslēpumi”. Pulksten 21.00 – vienošanās kopīgā lūgšanā “Mūsu tēvs!”.

Zeltiņu evaņģēliski luteriskajā baznīcā pulksten 17.00 būs iespēja dzirdēt arfas skanējumu un spēlēs arfiste Elizabete Lāce.

Apes Svētā Mateja evaņģēliski luteriskajā baznīcā pulksten 18.00 izskanēs Smiltenes mūzikas skolas audzēkņu koncerts, bet pulksten 19.00 – Ilzes Kaktiņas solo koncerts. Pulksten 20.00 vakars turpināsies ar sarunām pie tējas tases.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Opekalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā īpašas aktivitātes nav paredzētas, bet baznīca būs atvērta līdz pulksten 21.00 un ir iespēja to apmeklēt un pabūt klusumā.

Ar pasākumu dalībniekiem var iepazīties www.baznicunakts.lv publicētajā kartē vai notikuma “Facebook” kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.