Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

VID izmaksājis dīkstāves pabalstus un algu subsīdijas kopumā 149 350 eiro apmērā

Valsts ieņēmumu dienests (VID) no 1.decembra līdz otrdienai, 8.decembrim, izmaksājis dīkstāves pabalstus un algu subsīdijas kopumā 149 350 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VID pārstāvji.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pēc 151 uzņēmuma iesniegumiem izmaksāti 318 dīkstāves pabalsti darbiniekiem kopumā 93 444 eiro apmērā un 90 algu subsīdijas kopumā 22 053 eiro apmērā.

Savukārt pēc 115 pašnodarbināto personu iesniegumiem izmaksāti dīkstāves pabalsti kopumā 33 853 eiro apmērā.

VID atgādināja, ka joprojām ir spēkā arī virkne atbalsta pasākumu nodokļu jomā, kas stājās spēkā šogad martā, pirmās ārkārtējās situācijas laikā, piemēram, nodokļu samaksas termiņa pagarināšana līdz trim gadiem, ātrāka pievienotās vērtības nodokļa (PVN) pārmaksas atmaksa, iespēja nemaksāt iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumus un citi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dīkstāves atbalstam un algu subsīdijai par pieteikties, aizpildot iesnieguma formu VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmā (EDS). Par uzņēmuma darbiniekiem pieteikumu iesniedz darba devējs, bet atbalstu uz savu kontu saņem darbinieks.

Atbalstam par novembri var pieteikties līdz 15.decembrim, par decembri – līdz 15.janvārim, bet par janvāri – līdz 15.februārim.

Foto: LV portals

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.