Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Rīgā un Tallinā degvielas cenas praktiski nemainās, Viļņā – sarūk

Foto: Pixabay

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas praktiski nemainījās, kamēr Viļņā tās samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā “Circle K” degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,139 eiro par litru, tikmēr dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1% – līdz 1,039 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,8% – līdz 1,106 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3% un maksāja 0,976 eiro par litru.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un arī šajā nedēļas nogalē “Circle K” uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,259 eiro par litru, bet dīzeļdegviela – 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cenas šonedēļ Rīgā un Viļņā nemainījās, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro, Viļņā – 0,503 eiro. Tikmēr Tallinā autogāzes cena pieauga par 0,5% – līdz 0,567 eiro par litru.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.