Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Pabeigts Priednieku tilts Mālupē

Foto: Alūksnes novada Facebook.com

Mālupes pagastā ir pabeigta Priednieku tilta atjaunošana, kas notika pašvaldības investīciju projektā “Autoceļa “Mālupe – Priednieki” transporta infrastruktūras atjaunošana”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Darbus, saskaņā ar veiktā iepirkuma rezultātu, veica SIA “Ceļinieks 2010” par kopējo summu 96 762,33 EUR (tai skaitā PVN). Būvdarbi un autoruzraudzība objektā veikti atbilstoši SIA “BT Projekts” 2018. gadā izstrādātajai tehniskajai dokumentācijai, un autoruzraudzību nodrošināja projekta autors, kopējās izmaksas 10 829,50 EUR. Būvuzraudzību veica SIA “Sistēmeksperts” par summu 9559,00 ar PVN. Tilta atjaunošana īstenota, piesaistot valsts aizdevuma līdzekļus.

Šis ir viens no Alūksnes novada pašvaldības projektiem, kas pērn tika atbalstīts ar Ministru Kabineta rīkojumu “Par atbalstītajiem pašvaldību investīciju projektiem valsts aizdevumu piešķiršanai ārkārtējās situācijas ietekmes mazināšanai un novēršanai saistībā ar COVID-19 izplatību”.

Ar šo rīkojumu atbalstīto projektu mērķis ir veicināt ekonomisko aktivitāti, lai mazinātu COVID-19 ietekmi, tādēļ atbalstīto projektu īstenošanai nepieciešamos līdzekļus valdība atļāva pašvaldībām aizņemties Valsts kasē. 

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.