Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

Ziemeru muiža arvien atklāj ko jaunu

Ziemeru muižas saimniece Dita Balčus ar meitu Egiju Silāri laipni sagaida ikvienu senā nama apmeklētāju. Viņas ir vienisprātis, ka vēsturiskiem īpašumiem jābūt publiski atvērtiem ikvienam interesentam. “Ja mums būtu daudz naudas un visu varētu atjaunot vienā acumirklī, iespējams, sadarbību veidotu savādāku. Šobrīd mūsu lielākie iedvesmotāji un iedrošinātāji ir tieši muižā satiktie cilvēki. Ir bijis daudz nejaušu, bet vērtīgu tikšanos, kas turpinājušās ar veiksmīgu sadarbību,” teic E. Silāre. Sestdien, 27. maijā pulksten 11.00, Ziemeru muižas saimnieki ielūdz uz muzikālajām brokastīm “Brokastu koncerts diviem čelliem un klavierēm”. Dzīvajā izpildījumā skanēs gan klasiskā mūzika, gan aranžijas mūsdienu skaņdarbiem, un to visu varēs baudīt, mielojoties ar veselīgu brokastu bufeti.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Aluksniesiem.lv abonementu:

"Alūksniešiem.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības "Malienas Ziņas" saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus Alūksnes un Apes novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Aluksniesiem.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Aluksniesiem.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.