Abonē e-avīzi "Alūksnes un Malienas Ziņas"!
Abonēt

Reklāma

2023. gadā būs jādzīvo saimnieciskāk

Alūksnes novada pašvaldība sākusi darbu pie 2023.gada budžeta. Domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers neslēpj - pirmās aplēses liecina, ka budžeta sabalansēšana būs izaicinājums. Jau šobrīd zināma virknes nepieciešamību, kam jāparedz finansējums apmēram trīs miljonu eiro apmērā. Konkrētāki skaitļi gan būs zināmi decembrī.

Vienlaikus ar 2023.gada budžeta veidošanu, izstrādās, izskatīs, apstiprinās un ieviesīs jaunu Alūksnes novada pašvaldības budžeta sastādīšanas kārtību. Šogad novada pašvaldībā revīziju veica Valsts kontrole un viens no kontroles uzdotajiem uzdevumiem – līdz 2023.gada 1.martam precizēt budžeta sastādīšanas kārtību un Valsts kontrolei iesniegt apstiprinātu 2023.gada budžetu un tā sasaisti ar Investīciju plānu. Budžeta veidošanas kārtība apstiprināta 2012.gada februārī un līdz 2022.gadam tā precizēta – 13 reizes.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties Aluksniesiem.lv abonementu:

"Alūksniešiem.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības "Malienas Ziņas" saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus Alūksnes un Apes novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē Aluksniesiem.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā Aluksniesiem.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Alūksniešiem.lv komanda.